Kortet för dagen, onsdag v.27

http://framtidsvision.com

OBS!!! 🌸Sista veckan för tidsbokning innan min semester, jag är sedan tillbaka i augusti 🌸. Skynda att boka din tid HÄR!

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Översteprästen – Det gudomliga barnet
Det här underbara kortet symboliserar transformation och självupptäckt. Ett barn symboliserar alltid en ny början eller en ny start av något, och det känns väl verkligen som att detta kort tillsammans med veckans tidigare kort visar på att vi står i eller inför en ny början i allas våra liv. Förändring kan vara jobbigt när den pågår, men den är alltid till vårt allas bästa på alla nivåer.

Vi har alla olika livsvägar att vandra och vi kommer därför att uppleva alla förändringar och vår individuella transformation på olika vis. Du kan nu komma till nya insikter och bli medveten om saker både hos dig själv och din omgivning. Det tända ljuset på bilden symboliserar vårt inre ljus, insikt och självupptäckt, en högre andlig vibration och kunskap som kan vara svår att ta på.

Det här kortet förmedlar individuell utveckling som kräver ett öppet sinne, men även ett kritiskt tänkande. Nu gäller det att omfamna dig själv och alla dina sinnen, acceptera dig själv, där du står, det du varit med om och dit du är på väg. Genom att hitta dig själv och acceptera vem du egentligen är så kommer också vägen att bli klarare framåt. Den som söker inåt kommer med andra ord att hitta vägen framåt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *