Kortet för dagen, tisdag v.27

http://framtidsvision.com

OBS!!! 🌸Sista veckan för tidsbokning innan min semester, jag är sedan tillbaka i augusti 🌸. Skynda att boka din tid HÄR!

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Fågel Fenix – Domen
Och där dök den upp igen, Fågel Fenix! Detta kort avslutade förra veckan, och med gårdagens kort som handlade om att städa ur för att göra plats för det nya bekräftas återigen att förändring är på gång av denna vackra Fågel Fenix.

Förändringens tid är här och nu, nu är det dags att våga följa din innersta önskan och känsla, nu går det inte längre att backa från den förändring som håller på att ske. Tag vördnadsfullt emot de förändringar som kommer till dig och omfamna dem med tacksamhet. Allt gammalt ska nu upplösas för att göra plats för det nya.

Fågel Fenix reser sig med stor kraft ur askan i elden. Lektionen är avklarad och nu är det dags att testa vingarna in i det nya, en ny dag med nya möjligheter ligger framför dig.

Det här kortet är alltid ett välkommet och positivt kort, det visar på styrkan och kraften som ligger i en förändring och som gör oss alla starkare inför vår framtid. Det visar på förhöjda energier och ökad medvetenhet.

Nu ska du lyssna på din inre känsla av vägledning, din intuition växer med denna energi. Ny inspiration och nya idéer kan komma din väg och bringa klarhet i den situation som du befinner dig i. Lyssna inåt och våga språnget in i det nya, nu är det inte läge att tveka.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *