Kortet för dagen, måndag v.27

http://framtidsvision.com

OBS!!! 🌸Sista veckan för tidsbokning innan min semester, jag är sedan tillbaka i augusti 🌸. Skynda att boka din tid HÄR!

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Fyra av Spiraler
Det här kortet handlar om soliditet, ärlighet och en stabil grund. Nu när vi kliver in i juli månad så kan det handla om en nystart inom något område eller att det kan vara dags att byta perspektiv.

Den växande halvmånen i bildens bakgrund indikerar att det är en bra tid för att städa upp, precis som kvasten som står utanför dörren. Tillsammans så säger de att det kan vara tid att städa ut det gamla för att kunna göra plats för det nya. En ny grund kan vara på gång att ta form inom något av dina livsområden, och då är det viktigt att släppa och städa undan sådant som du inte längre har behov av.

Men kortet kan även visa på att nu är det dags att njuta av din skörd. Du kanske har jobbat hårt för att nå den grund och stabilitet som du nu har, och du kan nu njuta av de frukter som du genom dina uppoffringar är förtjänt av.

Oavsett om du nu bygger en ny grund eller njuter av dina förvärvade frukter så kommer nya möjligheter att komma din väg. Det är dags för en ny tid och nya utmaningar och möjligheter är på ingång i ditt liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.27
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *