Kortet för dagen, fredag v.26

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning? Passa gärna på innan jag tar semester v. 28-31 Läs mer och boka tid på min Hemsida.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Fågel Fenix – Domen
Vi knyter ihop denna veckas energier med detta fantastiska kort av Fågel Fenix. Känslan med det här kortet är nu eller aldrig! Om du står i tankar eller vägval om hur du ska göra så är det dags att våga, förändringens tid är här och nu! Allt gammalt ska upplösas för att göra plats för det nya. Vi började veckan med lyckans hjul, vilket är en tydlig symbol för att en era är avklarad och att det nu är dags för en ny, vilket blir än mer tydligt med detta kort.

Fågel Fenix reser sig med stor kraft ur askan i elden. Lektionen är avklarad och nu är det dags att testa vingarna in i det nya, en ny dag med nya möjligheter ligger framför dig.

Det här kortet är alltid ett välkommet och positivt kort, det visar på styrkan och kraften som ligger i en förändring och som gör oss alla starkare inför vår framtid. Det visar även på den energihöjning som förändring och utveckling för med sig. De vackra strålande färgerna är en symbol för denna förhöjda energi och medvetenhet.

Nu ska du lyssna på din inre känsla av vägledning, din intuition växer med denna energi. Ny inspiration och nya idéer kan komma din väg och bringa klarhet i den situation som du befinner dig i. Lyssna inåt och våga språnget in i det nya!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *