Kortet för dagen torsdag v.26

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning? Passa gärna på innan jag tar semester v. 28-31 Läs mer och boka tid på min Hemsida.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Sju av Speglar
På bilden ser vi jungfrun av Shalott, vars öde beskrivs i en romantisk dikt från mitten av 1800-talet. Jungfrun av Shalott befinner sig på ett slott som hon inte kan lämna på grund av en förbannelse som säger att hon kommer att dö om hon lämnar slottet. Hon kan dock se omvärlden med hjälp av en magisk spegel.

På den här bilden ser vi att hennes verklighet är fångad i sju speglar, utifrån dessa illusioner skapar hon en ödets väv. Symboliken i detta är att det är viktigt att kunna urskilja vad som är äkta och vad som är oäkta. Lura inte dig själv att stanna i en falsk veklighet, använd din fria och kraftfulla vilja och var ärlig med dig själv. Väv din egen livets väv utifrån klarhet och ärlighet.

Kristallkärlet som ses stående på golvet vid hennes sida vill påminna oss om att se livet med klarhet och förmågan att kunna se vad som är äkta och oäkta när vi gör våra val i livet.

Om du står inför ett val eller beslut så försök att se med klarhet och klokhet på situationen, låt inga falska sanningar lura dig in på fel väg. Det kanske är läge att ta reda på lite mer fakta innan ett slutgiltigt beslut fattas.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *