Kortet för dagen, onsdag v.26

http://framtidsvision.com

Vill du ha en personlig sittning? Passa gärna på innan jag tar semester v. 28-31 Läs mer och boka tid på min Hemsida.
Du hittar aktuella länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Ess av Rullar
Det här är ett högst klargörande kort som symboliserar elementet luft och vår intellektuella intuition. Det är ett sanningsbärande kort som kan ge ny klarhet i den situation som man befinner sig i.

På bilden ser vi en vis korp som sitter på en pergamentrulle, där livets högre kunskap är nedskriven. Nycklarna på bilden visar på att nu kan ny kunskap och information låsas upp. Ett kreativitet sinne kan nu också få din intuition att expandera.

Nu kan klargöranden komma din väg, det kan handla om insikter, kunskaper eller avslöjanden, men oavsett vad som kommer till dig så ska du stå fast och beslutsam i dig själv och den livsväg du själv vill skapa. Låt dig inte påverkas för mycket av andras tyckande och viljor.

Följ din inre vägledning, din inre intuition för vad som är den rätta vägen för dig. Om du tittar på bilden högst upp till vänster så ser du hur ett träd böjer sig för vinden, men det står trots det fast och tryggt förankrat i sina rötter. Det är budskapet till dig, om du upplever att det stormar omkring dig, stå stadigt och fast i dina rötter. Tro på dig själv och lita till att klarhet kommer din väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.26
Månadsläggning för juni månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tack för det fina budskapet. Precis vad jag behövde just nu. Det kändes väldigt relevant.
    ❤️🙏😇🌻

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *