Kortet för dagen, måndag v.28

http://framtidsvision.com

🌸Nu tar jag semester v.28-31, kortet för dagen kommer dock som vanligt varje vardag. Om du önskar kontakt med mig så kommer jag finnas på mailen, du hittar kontaktuppgifter under dagens inlägg.

✨Du vet väl att du kan följa mig på min kanal på YouTube🤩!

Tio av Svärd
Idag kan du behöva se upp, någon ser ut att antingen gå bakom din rygg eller helt enkelt svika dig och ditt förtroende på något vis. Det kan var så att någon avslöjar något om dig eller sprider osanningar om dig. Du kanske har pratat med någon i förtroende som inte verkar hålla vad den lovat. Falskhet är under uppsegling. Men det kan också vara något som krånglar till sig för dig idag, något som går sönder eller kanske en försening av något slag.

Som tur är verkar det vara en kort och snabb energi idag, du kan först känna dig lite nedslagen men reser dig snart igen. Men det viktigaste av allt är att du har blivit stärkt av den här situationen eftersom du har fått ny visdom och kunskap som kommer att hjälpa dig framöver. Du kommer med ny insikt att kunna välja vilka människor som du litar på fortsättningsvis eller vilka situationer som du har möjlighet att välja bort eller välja annorlunda.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.28
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *