Första steget mot din vision

Idag kommer jag att dela med mig av ett första steg till hur du kan nå din vision i livet och hitta en inre känsla av välbefinnande och av att må bra.

För att kunna nå din vision så behöver du vara tydlig och konkret med vad det är som du vill förändra i ditt liv eller vad som är ditt mål. Om du vill få tydliga svar från dig själv så måste du också ställa tydliga frågor.

Skriv gärna ner dina svar i någon fin skrivbok som du har så kan du hela tiden gå tillbaka och se hur du har tänkt och vilken process som du går igenom för att må bra och nå din inre vision.

Den första frågan som du ska ställa till dig själv är: ”Vad vill jag ha?”

Svaret på den frågan är ditt första steg för att nå din vision. Det finns inget rätt eller fel svar, men det ska vara ett tydligt svar och innehålla det som du tänker ska ge dig både välbefinnande och en känsla av att må bra.

Det kan till exempel handla om att du vill byta jobb, skaffa barn, få en bättre ekonomi, göra en speciell resa, få ordning på din relation eller bli bättre på att laga hälsorik mat.

Det finns inget område som du inte kan ha en vision inom. Det ända viktiga är att du själv vet vad du vill och önskar för att just du ska må bra.

Fundera över och skriv gärna ner svaret på den här första frågan för att komma ett steg närmare mot din vision.

På onsdag kommer jag att ge dig den första nyckeln för att du ska kunna komma åt verktygen som tar dig vidare mot just din vision.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hittar mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *