Första nyckeln till din vision

Föreställ dig att du har en verktygslåda. På den står det svar som gett på frågan ”Vad vill du ha?” som jag skrev om i mitt förra blogginlägg. Det kan till exempel stå; nytt jobb, önskan om ett barn eller att bli en duktig kock. Vad som står på just din verktygslåda vet bara du. I din verktygslåda finns verktygen till att öka ditt välbefinnande och känsla av att må bra, samt möjligheten att nå din vision.

Men bara för att du har en hammare så betyder det inte att du är en snickare. Du måste kunna hantera de verktyg som du har för att komma närmare den vision som du önskar och söker.

För att underlätta för dig så kommer jag att låta dig låsa upp ett verktyg i taget och förklara hur du ska hantera respektive verktyg.

Den första nyckeln som du får av mig för att komma ytterligare ett steg närmare din vision leder till verktyget: ”Varför?”

Försök att skriva ner så många punkter du kan om varför du vill nå just det målet eller den visionen. Vad betyder det för dig? Skriv som att du redan har nått din vision, så hjälper universum till att skicka positiva energier till dig i den riktning som du önskar. Tankens kraft hjälper dig att snabbare nå din vision och känsla av välbefinnande och av att må bra.

Om din vision är att få en bättre ekonomi så skulle du till exempel kunna skriva: ”Jag känner lugn och ro i mitt sinne när pengar strömmar till mig hela tiden”, ”Pengar ger mig frihet i livet att göra det jag vill”. Om din vision handlar om att skaffa ett barn så kan du till exempel skriva: ”Barnet ger mig ett liv med mycket skratt och glädje”, Barnet gör att jag känner mig fylld med kärlek, värme och lycka” och så vidare.

Försök att vara kreativ och svara på frågan ”varför” på så många olika sätt som du bara kan.

Följ med mig på bloggen så fortsätter vi imorgon resan mot din vision, ditt välbefinnande och din känsla av att må bra.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hittar mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *