Andra nyckeln till din vision

Är du redo för ytterligare ett steg närmare din vision? Om svaret är ”JA” så är det bara att du fortsätter att följa med på den här resan.

Idag är det dags att låsa upp för ytterligare ett verktyg och fundera över hur det kan hjälpa dig framåt mot din vision och känsla av att må bra.

Igår fick du svara på frågan ”Varför?”. För att komma vidare på vägen mot din vision får du idag den andra nyckeln som leder till dagens verktyg med frågan: ”Hur förändras mitt liv?”

Med hjälp av dina tidigare svar på frågorna: ”Vad vill jag ha?” och ”Varför?”, ska du nu fundera över hur ditt liv kommer att förändras när du når din vision. Kommer du att förändras på insidan, ditt sätt att tänka, känna och vara? Kommer du att förändras på utsidan, ditt sätt att agera och kommunicera? Kommer din omgivning att påverkas och kanske förändras? Är alla förändringar positiva? Påverkas människor runt omkring dig, i så fall hur? Kommer din fysiska och psykiska miljö att förändras?

Precis som tidigare så rekommenderar jag dig att skriva ner dina svar för att tydliggöra din väg fram mot din vision, ditt välbefinnande och din känsla av att må bra.

Resan mot din framtida vision går vidare imorgon, men bara om du själv vill nå den. Ingen annan än du kan nå just din vision och arbetet måste komma från dig själv.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *