Tredje nyckeln till din vision

Förändring är en del av livet och kan vara både positiv och negativ, ibland allt på en gång. Idag fortsätter jag att vägleda dig framåt, om du vill, till den vision som just du vill leva i, i din framtid.

Jag hoppas att det har gått bra för dig att med hjälp av de första nycklarna öppna upp din mentala verktygslåda och börja använda dina verktyg för att komma närmare just din inre vision.

När man gör en förändring i livet, oavsett om man väljer den själv eller drabbas av den på grund av olika omständigheter, så kan processen kännas energikrävande. Risken finns då att man ger upp och återgår till sitt gamla vana mönster och de tankar som man känner sig trygg i och sen stannar visionen just där, som en vision. Känner du igen dig?

För att intala sig själv att man har gjort rätt så kanske man säger till sig själv: ”Det var väl det jag visste, en vision är onåbar”. Men i själva verket är det inte sant, den ända sanningen är då att man ger upp för att processen är jobbig. Kom ihåg att allt du gör det gör du för din egen skull, så fortsätt att kämpa för att förbättra ditt välbefinnande och känsla av att må bra och för att nå just din vision.

Så nu när du har bestämt dig för att fortsätta vägen fram mot din vision så är det dags för mig att dela med mig av den tredje nyckeln, som du kan använda för att öppna upp för ytterligare ett verktyg i din verktygslåda.

Dagens nyckel ger verktyget ”hinder”. Hur kommer det sig att du inte redan idag lever din vision? Finns det något som hindrar dig? Vad är det som hindrar dig?

Fundera över och skriv ner vilka hinder som du ser i din väg mot din vision. Är det fysiska hinder som du kan ta på? Är det människor som står i vägen för att du ska må bra och kunna nå din vision? Är det dina egna tankar som sätter käppar i hjulet för dig eller är det den där känslan av att det är jobbigt med förändring?

Oavsett vad du har för hinder så behöver du skriva ner dem för att tydliggöra dem för dig själv. Ta sedan ett hinder i taget och fundera över hur du ska hantera just det hindret för att komma vidare mot din vision. Beroende på vilken typ av hinder just du har så behöver du angripa dem i tur och ordning för att kunna gå vidare på vägen mot din vision. Är det kanske en mental blockering som du behöver bearbeta och göra dig av med, eller är det människor som du inte längre behöver ha omkring dig, eller är det så att du kanske skulle behöva be någon om hjälp för att komma vidare i din process?

Gör det som är rätt för just dig, vi har alla olika hinder i våra liv, och många gånger är vi duktiga på att skapa nya hinder istället för att riva och bearbeta våra gamla hinder, det bygger inte en väg som leder framåt. Fortsätt kämpa, du har ansvar för att ditt liv ska bli så bra som möjligt för just dig.

Se din vision, fortsätt att lita på att du kan nå den. Fortsätt att kämpa för just din skull, det är du värd.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att komma vidare i din process, riva dina hinder och ta nya steg mot din vision så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *