Kortet för dagen, tisdag v.18

http://framtidsvision.com

Önskar du en personlig sommarläggning? Erbjudande just nu, 399 kr, gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen nedanför inlägget.

Ess av Stenar
På kortet ser vi en enorm sten, likt de stenar som man bland annat kan se på heliga platser som Stonehenge. Den reser sig högt mot skyn och solens morgonstrålar smeker stenen med sin värmande energi och visar att en ny dag med nya möjligheter gryr.

Runt stenen ses den unga gröna floran spira och sträcka sin blad upp mot solens värme. Symboliken är att nu finns hopp för något nytt, nya möjligheter är på ingång och ett nytt överflöd är på tillväxt.

Det här kortet är ett mycket positivt kort som visar på att överflöd är på väg till dig, det kan handla om rent ekonomiska världen och kanske kommer en oväntat slant din väg. Men det kan också visa på att de mål som du nu sätter upp kommer du att nå. Det är en bra tid för planering och att lägga en grund inför den fortsatta framtiden.

Det är verkligen ett positivt budskap när vi idag sjunger in våren och välkomnar maj månad med sitt fantastiska överflöd.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.18
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *