Kortet för dagen, onsdag v.18

http://framtidsvision.com

Önskar du en personlig sommarläggning? Erbjudande just nu, 399 kr, gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen nedanför inlägget.

Ess av Speglar
Även det här kortet upprepar sig sedan förra veckan, men det stämmer så bra in i tiden då Esset av Speglar förebådar en ny början. Symboliken reflekterar våra känslomässiga strömningar som rusar i både naturen och i våra kroppar. Det är sannerligen ett vårrus utan dess like, där det spritter i både hjärta och själ. Härliga vårkänslor kommer med detta kort.

På kortet så ser vi Daphne som är en vattennymf och dotter till världssjälen Gaia. Hon kommer med kärleksfulla energier som kan ta sig uttryck i både romantik och kreativitet. Så njut av vad livet har att ge, använde din kreativitet och skapa det som känns rätt i ditt hjärta. Lev i dessa härliga och varma energier som omger oss idag.

Sköldpaddan som simmar fram högs uppe i vänster hörn tar sig fram både i vatten och på land och symboliserar god lycka och framgång. De gröna vattenväxterna visar på kraftfull energi och nystart. Står du i uppstarten inför något så är det här ett otroligt gynnsamt kort som visar på att lyckan är på din sida. Nu kan det verkligen pirra i kroppen och en längtan efter det som komma skall kan göra sig gällande.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.18
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *