Kortet för dagen, fredag v.20

http://framtidsvision.com

Erbjudande just nu: ✨Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen nedanför inlägget.

Fyra av Rullar
Idag kan vara en dag för återhämtning. Kanske har du haft mycket omkring dig sista tiden, det kan var tankar som har upptagit en stor del, du kanske har försökt att hitta olika lösningar och stressat upp dig när livet har varit tufft. Men nu är det dags för att vila både kropp och sinne.

Du kan behöva gå in i dig själv, en form av självhealing kan vara aktuell. Kroppen och sinnet kan behöva vila och just nu göra så lite som möjligt. Det är inte läge att starta upp något nytt eller att ta på dig nya uppdrag just idag.

Du kan till och med behöva hålla dig undan från sociala aktiviteter, även om det ibland kan kännas lockande. Men just nu så är det vila som det här kortet vill förmedla på alla plan.

Kortet vill säga dig att först när du accepterar den du själv är och den plats som du befinner dig på i livet, först då kan du transformeras ur puppan till en vacker fjäril och breda ut dina vingar. Men för att göra det behöver du samla in all din energi, heala ditt inre och uppleva inre lugn och harmoni. Då kommer du likt en fjäril att kunna flyga vidare ut över ängarna för nya upplevelser i livet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.20
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *