Kortet för dagen, måndag v.21

http://framtidsvision.com

🌺Morsdag-tips: Presentkort, KÖP HÄR

Åtta av Speglar
Nu är det dags för självmedvetenhet och insikter om vart du är på väg. Det är inte alltid läge att titta bakåt när man ska framåt. Kortet vill förmedla att du nu ska fortsätta din väg framåt, men samtidigt kunna se dig själv i spegeln.

På bilden ser vi hur mannen med vandringsstav har vänt speglarna ryggen och fortsätter sin vandring framåt, men om han skulle vända sig om och se bakåt så kommer han att möta sin egen spegelbild från framtiden. Symboliken i detta är att man inte ska fastna i det som varit utan se möjligheterna som ligger framöver i livet. Det som är gjort är gjort, nu ligger en ny dag och nya val framöver.

Om du står kvar och speglar dig kommer du ingenstans, men om du går vidare skall spegelbilden spegla din osjälviskhet, ärlighet och godhet gentemot andra och dig själv. Med andra ord, samtidigt som du fortsätter på din livsresa så ska du hjälpa andra och inte försöka dig ta dig fram på någon annans bekostnad.

Du är dock redo att lämna det som varit bakom dig och att gå vidare mot nya och okända mål. Lämna din gamla ryggsäck bakom dig och ta bara med dig det som tjänar dig vidare in i framtiden.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Erbjudande just nu: ✨Sommarläggning 399 kr✨. Erbjudandet gäller till och med 31 maj. Skicka ett mail om du är intresserad. madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.21
Månadsläggning för maj månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *