Kortet för dagen, fredag v.12

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Tre av Stenar
Nyckelordet till det här kortet är planer. Nu kan vara hög tid att planera inför framtiden och sätt nya mål. Men kortet visar också att ditt tidigare hårda arbete och planerande nu kan ge avkastning och resultat.

Men allt är inte helt tydligt än, vissa saker är fortfarande i ett dunkel eller i det dolda, vilket representeras av den mörka grottan i bildens bakgrund. Nya överraskningar kan komma din väg, men här talas det om positiva sådana. Den inbjudande lägerelden visar att du vågar att närma dig det som fortfarande är i det fördolda.

Stenarna till grottans ingång symboliserar beskydd och ugglorna symboliserar styrka, växande och sammankoppling. Budskapet är att du är på rätt väg, du har rätt plan, rätt mål och så vidare, och du ska fortsätta framåt och tro på dig själv.

Det här är sannerligen ett positivt budskap som jag hoppas att du tar till dig och fortsätter att kämpa på den väg som du tror på. Livets resa fortsätter och du är på rätt väg.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tusen och hjärtligt tack, du visa och fina Madeleine 💛🙏 Idag fick jag ett fantastiskt meddelande 😍 Väntat lääänge, tuffa tider väntar men Jammen, jag är redo!! 🌷🌿

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *