Kortet för dagen, måndag v.13

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Illusionisten – Knekt av Stenar
Illusionisten kan vara en missförstådd person, kanske har man tagit honom för en simpel skojare, men det är ett misstag. Kortet symboliserar ungdomliga energier och kan vara en ung person, barn eller ungdom med mycket speciella energier. Det är inte uteslutet att det är ett indigobarn/ungdom med missförstådda krafter och energier.

Det kan vara ett barn eller ungdom som just nu har lite större betydelse eller tar lite större plats i ditt liv just nu, men det kan även betyda att du ska våga vara lite mer ungdomlig och spontan i ditt sinne och din handling.

När det här kortet dyker upp så är det för att det ska sporra dig att agera i din situation utan att fastna i eftertänksamhet och förvirring. Du ska likt illusionisten lita till din inre kraft och skapa ditt liv utan större betänkligheter. Ett indigobarns kraft kommer inte utifrån att det tänker efter före, det lär medans det lever.

Friskt vågat, hälften vunnet är illusionistens motto och en devis för hur du ska hantera den situation som du befinner dig i just nu.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.13
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *