Kortet för dagen, torsdag v.12

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Psyche – Världen
På bilden ses Psyche dansa på världens arena och förebådar en strålande framgång. Kortet symboliserar en klarhet där vi med kvantsprång kan nå medvetenhet och förståelse för det som sker.

Kortet visar på att allt sker i cykler och att livet är ett livslångt lärande. När en cykel är avklarad och vi har lärt oss de livsläxor vi behöver så är vi redo för nästa livscykel. Vi öppnar genom livet hela tiden nya dörrar som tar oss vidare.

Psyches budskap är att du behöver kliva över trösklarna för varje ny dörr som du öppnar, här i finns lärdomen, risken är annars att du fastnar i den absoluta vissheten och då slutar du att växa som människa.

Psyche symboliseras av en fjäril, och du kan se hennes vackra fjärilsvingar på bilden. Fjärilen står för transformation, förändring och växande av medvetande och uppstigning, ditt allra högsta kall. Följ nu ditt flöde och öppna de nya dörrar som kommer din väg, och glöm inte att kliva över tröskeln för att du ska fortsätta att växa och utvecklas som människa.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *