Kortet för dagen, onsdag v.12

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Tio av Rullar
Den vilda tigern har blivit fångad eller instängd av olycksaliga omständigheter, vilket symboliserar att vi själva många gånger är orsaken till varför vi hamnar i olika situationer.

Det här kortet visar på att vi ska lära oss av de motgångar som vi hamnar i och försätter oss i. Om vi inte lär oss så kommer vi åter hamna i samma eller liknande situation igen. Det är med andra ord vår livsläxa att lära oss att hantera och förstå våra motgångar och se våra lärdomar så vi kan gå starkare vidare i livet. En tiger låter sig inte underkasta sig i första taget, den tar med sig sin lärdom och gör annorlunda nästa gång den ställs inför en liknande situation.

Om vi har negativa mönster i våra liv som gång på gång verkar upprepa sig, då är det dags att syna dessa i sömmarna. Vilken livsläxa är det som du ännu inte har lärt dig? Negativt beteende fungerar som en magnet som attraherar sig själv, därför är det vanligt att vi om och om hamnar i liknande situationer om och om i livet. Livsläxan är att lyckas bryta mönstret, hitta lärdomar och finna nya vägar i livet.

Använd dig i dag av tigerns energi för att komma vidare i dina eventuella motgångar. Tigern är stark, vild, självsäker och beslutsam. Det är dessa förmågor som nu kan hjälpa dig vidare, plocka fram tigern i dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *