Kortet för dagen, tisdag v.12

http://framtidsvision.com

Du hittar mina kontaktuppgifter och aktuella länkar nedanför inlägget.

Nio av Stenar
Kortet visar en kvinna vänd bort från en tillrättalagd stenhög, symbolen i budskapet är att hon visar att hon nu har insett att livet har mer att ge, och att det inte alltid är de materiella ägodelarna som är det viktigaste. Hon vänder ryggen mot det som varit och ser ut mot en ny horisont med nya möjligheter och äventyr.

I handen håller kvinnan en vandringsstav, det är en shamans stav som förbinder himmel och jord, det synliga och osynliga, symbolen i detta är att du nu ska lyssna inåt och hitta de viktiga värdena i ditt liv. Kanske är det dags för dig att bege dig ut på en ny livsresa och möta nya rikedomar.

Att våga släppa kontrollen kan vara detsamma som att våga ta kontroll mot något nytt. Vi måste släppa det gamla för att göra plats för det nya. Kortet vill få dig att tänka över ditt liv, är du nöjd där du står, eller känns det som att du skulle vilja något annat. Om din inre längtan säger att något saknas eller att du är missnöjd, då är det tid att göra plats för något nytt. Se bort över horisonten och sätt upp dina nya mål.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *