Kortet för dagen, torsdag v.17

http://framtidsvision.com

Önskar du en personlig läggning? Du hittar länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Nio av Rullar
Bilden ser ut att föreställa en fallen ängel och känslan med kortet känns allt annat än lätt. Men vad är det för budskap som kortet vill förmedla med denna enorma förtvivlan och tungsinthet?

Jo symboliken är att du ska släppa dina överdrivna rädslor. Dessa håller dig tillbaka och skapar mentala hinder hos dig själv. Här gäller det med andra ord att våga släppa invanda mönster och lyfta blicken för att prova på ett nytt sätt, det är lite som att klippa navelsträngen med det förgångna för att nya äventyr ska kunna bli möjliga.

Med lite självrannsakan kan du upptäcka att du påverkar och skapar din omvärld genom att du projicerar dina rädslor och farhågor på dem som finns omkring dig. Även mardrömmar kan uppkomma utifrån nedtryckta rädslor eller emotionellt gammalt bagage som du behöver släppa och frigöra dig ifrån.

Din inre oro kommer att försvinna när du tar ett större ansvar för ditt eget välbefinnande. Genom att se dina egna negativa mönster, tankar och rädslor så har du också möjlighet att förändra och prova nya vägar. Genom att släppa sina tyngder så kommer den fallna ängeln åter att kunna resa sig och flyga.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.17
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *