Kortet för dagen, måndag v.17

http://framtidsvision.com

Önskar du en personlig läggning? Du hittar länkar och kontaktuppgifter nedanför inlägget.

Trollkvinnan – Översteprästinnan
Det här kortet utstrålar magi och mystik, men med en kärleksfull touch av både värme och kärlek. Kortet symboliserar förändring och transformation, vilket har varit ett genomgående tema under den senaste tiden. Förändringarnas tid är där vi är just nu.

När denna trollkvinna sveper med sin hand över kitteln och skapar magi i världen så bildas en ridå mellan den synliga världen och den osynliga världen. Korpens omättliga nyfikenhet får den att dras till den magiska kitteln där den genom sina vingslag bidrar med en magisk synkronicitet och saker och ting faller på plats.

Symbolen av denna magiska sammansmältning bekräftar att vi nu är på rätt väg. Så kopplat till var du befinner dig i livet just nu så är du på rätt väg och saker och ting kan falla på plats genom tillfälligheter som kan kännas både magiska och otroliga. Den förändringsprocess och transformation som du har genomgått den senaste tiden börjar nu kännas mer och mer klar och du kan se på din situation med nya ögon och ett större lugn.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.17
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *