Kortet för dagen, fredag v.16

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar och kontaktuppgifter hittar du nedanför inlägget.

Fyra av Stenar
En vackert juvelerad kista fylld med de mest värdefulla ägodelar blockerar ingången till självinsikt. Kortet kan varna för att det finns en risk att du fokuserar mer på materiella och hårda värden än innerliga och mjuka värden i livet just nu. Men det kan också visa på att du just nu är lite stelbent eller konservativ och har svårt att acceptera förändringar i livet som du egentligen skulle må bättre av.

Kortet visar på att du har en grundtrygghet i ditt liv, och att grunden i sig kanske inte behöver någon förändring, men att det kan finnas andra delar i ditt liv som kräver lite balans och finess. Lite som att du ska renovera ditt hus, du behöver ju inte riva och bygga ett nytt hus när det räcker med lite ny färg på väggarna. Samtidig så behöver du kanske vara anpassningsbar till en ny färg och inte måla med samma en gång till. Med andra ord så gäller det att hitta en lagom balans i tillvaron som både ger dig trygghet men som också öppnar upp för det nya.

Kortet säger också att det nu kan vara tid att försöka släppa de värdsliga tingen och fokusera mer på ditt inre. Öppna upp för en högre insikt och fastna inte för mycket i de materiella värden som ofta pockar på vår uppmärksamhet. Det kan med andra ord vara läge att försöka var lite mer anpassningsbar på flera plan.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.16
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *