Kortet för dagen, torsdag v.16

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar och kontaktuppgifter hittar du nedanför inlägget.

Två av Rullar
Du kan nu stå inför ett beslut eller någon form av val, kanske till och med ett större vägval i ditt liv. Den svarta bevingade enhörningen symboliserar en oerhört snabb kraft som plötsligt kan svepa in och förändra den situation som du befinner dig i. Du kan stöta på motgång eller svåra val, men du ska lita till din egen inre känsla för vad som är det rätta.

Men budskapet med det här kortet vill först och främst be dig att lugna dina tankar om du har funderat över en situation ett tag. Risken är att du istället för att ha ett logiskt tänkande hamnar i en skenande fantasi som komplicerar din situation istället för att hjälpa dig.

Den violetta färgen som visar sig både i växtlighet och på enhörningens vingar är samma violetta färg som vi hade på kortet i måndags. Budskapet med färgen binder ihop den här veckan och vill att du ska upptäcka din dolda och omedvetna sida. Visualisera den violetta färgen och låt det dolda syftet uppenbara sig för dig, frigörelse från det gamla öppnar nu upp för nya möjligheter och frihet i ditt liv.

Enhörningens horn symboliserar kraften i att genomskåda osanningar och kunna använda sig av en högre inre visdom. Så istället för att fantisera fram olika scenarier i en viss situation så ska du följa din inre känsla för vad som är det rätta att göra för dig. Gör dina val utifrån ditt hjärta och låt det omedvetna visa dig vägen mot nya möjligheter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.16
Månadsläggning för april månad

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *