Frigör din inre kraft

Tro på dig själv!
Om inte du tror på dig själv, hur ska då någon annan kunna tro på dig?

Lita till din egen styrka och kraft, låt inte glöden i dig falna. Tro på dig själv och ge ny energi till din glöd så den åter flammar upp igen.

Välj att gå den väg i livet som du tror på. Tro på din egen väg! Om du inte själv tror på din väg, hur ska då någon annan våga att följa efter?

Frigör din inre styrka och kraft genom aktiva val, tro på dig själv och följ den väg i livet som du själv väljer att gå.

Jag lovar att den slingriga stigen i skogen kommer att ge dig mer åtnjutelse av livets alla hemligheter än vad den raka motorvägen någonsin kommer att leverera.

Var inte rädd att kliva in i snårskogen om du känner att det är din väg. När du tror på dig själv öppnas nya möjligheter och du får luft under dina vingar. Så gör som humlan, flyg genom att tro på dig själv och din inre kraft kommer att få fler att våga.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att hitta din väg i livet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *