Livets viktigaste frågor

Vad gör dig glad? Vad mår du bra av? Vad är din passion? När känner du livet i dig?

Många frågor att fundera över, men de måste vara de mest betydelsefulla och intressanta frågorna i våra liv.

Trots det är det sällan vi funderar över dem. Vi tror inte att vi kan välja att vara glada, passionerade och må bra varje dag. Vi tror att för att må bra måste vi ibland må dåligt.

Men vems sanning är det? Finns det undersökningar som tyder på det? Inte vad jag känner till.

Däremot så finns det undersökningar som visar att 95% av människorna i vårt samhälle går runt i livet utan mål och mening. Dessa 95% mår också oftare sämre, har lägre upplevd livskvalité och är mer missnöjda med sina liv än de 5% som ser meningsfullhet i sin tillvaro.

Genom att du hittar din passion i livet, det som verkligen gör dig glad och får dig att må bra, så kan du höja din upplevda livskvalité.

När du vet vad du vill så får livet en meningsfull innebörd, vilket stärker dig både mentalt och själsligt.

Sätt upp det mål, den vision som du vill nå till och gör aktiva val för att komma dit.

Bara genom att avsätta en kort stund varje dag åt det som får dig att må bra, så kan din upplevda livskvalité öka mångfalt.

Så fundera över livets viktigaste frågor, känn din passion, gör aktiva val och bli en av de 5% av människor som känner meningsfullhet och livskvalité varje dag.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *