Att vara sann mot sig själv

Har du fastnat i gamla mönster? Lägger du större vikt vid det som redan har hänt och som du inte kan påverka, än att leva i nuet?

Varför lägga energi på det som redan varit när du istället kan fokusera på att leva nu och i framtiden?

Vi har alla varsin ryggsäck med oss i livet, den kan bestå av både positiva och negativa minnen. Ibland behöver vi städa ur våra ryggsäckar och göra oss av med sådant som inte längre har någon funktion eller sådant som håller oss fast i det förgångna och inte låter oss utvecklas och komma vidare i våra liv.

Har du saker i din ryggsäck som du känner håller dig kvar i något som du inte längre önskar? Då är det dags att du börjar att göra dig av med dessa bördor.

Du väljer själv var du vill lägga din energi. Om du ger energi till gamla tankar, mönster och händelser så är det dessa som blir din sanning och ditt liv och som förhindrar dig från att gå vidare.

Om du istället väljer att fokusera din energi på nuet och vad du vill ge ditt liv för mening och mål så får ditt liv ny innebörd och nya sanningar.

Att vara sann mot sig själv ger styrka, glädje och framtidstro.

Så städa ur din ryggsäck från det som hindrar dig att gå vidare och fyll livet med nya upplevelser och nya sanningar.

Du väljer själv om du vill leva i sanning med dig själv eller om du vill leva i en lögn där du intalar dig att du är sann.

Lögnen är ingen sanning, men vi kan intala oss själva till den grad att vi tror att du är sann. Var väljer du att lägga din energi?

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *