Den magiska tiden

Tänk att kunna se in i framtiden.
Tänk att kunna göra en resa i tiden.

Tid är något som alltid har fascinerat människan. Den tidiga människan levde med tiden i månvarv och solvarv, den moderna människan skulle behöva göra detsamma, men är för upptagen med att vara fixerad av att hinna med alla sin måsten i livet.

Tänk om man kunde resa i tiden, finns det någon tid du skulle resa tillbaka till i ditt eget liv för att göra ett annat val än det du faktiskt gjorde?

Eller skulle du resa tillbaka i historien för att komma till en tidsera innan vår? Om det var praktiskt möjligt skulle historielektionerna definitivt bli mer levande för oss alla. Genom vägledd regressionsmeditation är det idag mentalt möjligt att besöka sina tidigare liv. Den tjänsten kommer jag att erbjuda längre fram.

Men är det bakåt i tiden vi vill, eller är det framåt? Tänk att resa framåt i tiden och bara få alla svar så man slapp fundera över vad som är rätt och fel. Eller varför vill man resa in i framtiden? Är det för att se hur vår val och handlingar idag påverkar oss imorgon? Då skulle vi bara göra rätt val hela tiden, om vi så att säga hade facit, eller skulle vi?

Men det är svårt med ett mänskligt facit, det är många viljor och önskningar som är inblandade. Så fördelen med att vi ännu inte kan göra tidsresor betyder att vi måste tänka över våra val och handlingar idag. För hur vill du leva resten av ditt liv? Vilka val och beslut står du inför?

Ibland kan vi behöva vägledning när vi ska göra val i våra liv eller ta ett beslut om någonting. Ett sätt att göra det kan vara genom intuitiv vägledning. Intuitiv vägledning handlar om att lita till sin inre intuition, vi brukar kalla det för magkänslan i dagligt tal.

Fast ibland kan det vara svårt att lita till sin egen magkänsla och då vill man gärna ta stöd hos någon mer. Ett sätt att få vägledning är att rådfråga Tarot-korten och ta hjälp av den hemliga visdom som de besitter.

Om du är intresserad av att få vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *