Tar du chansen när den kommer?

Vad kommer du att ångra när du blir gammal och ser tillbaka på ditt liv? Troligtvis att du inte tog chansen när den kom.

Ibland dyker det upp tillfällen i våra liv som kan leda till en stor förändring. Det kan vara erbjudande om jobb, en vågad idé, ett personligt förslag och så vidare.

Frågan att ställa sig då är om du ska hopp på tåget innan det lämnar perrongen.

Ibland funderar du kanske inte ens över alternativet eftersom du tycker att det låter orimligt, befängt eller tror att det inte kan gälla dig.

Men tänk om, tänk att våga, tänk att göra skillnad, tänk att få förändring, eller tänker du på att bara få vara kvar i det trygga välkända utan förändring.

Vilket tilltalar dig mest, att komma vidare eller fortsätta i slentrian?

Vi har alltid valet att stanna i den trygga zonen, passivt val, eller våga gå utanför, aktivt val.

När du blir gammal kommer du då att ångra dina passiva val eller dina aktiva val? Eller kommer du kanske att ångra att du inte gjorde aktiva val medan tid fanns?

De passiva valen gör vi utifrån rädsla för det okända. Men varför mata en destruktiv känsla som inte kommer att hjälpa dig vidare i livet?

De aktiva valen fyller dig med liv, insikter och glädje.

Vilka tillfällen i livet har du försakat hittills och vilka möjligheter har du idag?

Gör dina val utifrån ditt hjärta, men kom ihåg att göra dem aktivt.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *