Visdomskort v.29

Vi är alla i behov av lite visdom och vägledning i våra liv. Därför tänker jag att jag delar med mig av veckans visdomskort till er alla. Jag använder mig av tre olika lekar för att få en så nyanserad bild av vår tillvaro som möjligt, samt för att budskapet ska bli så tydligt som det bara kan. Det här är vad vi alla behöver tänka på under den här veckan:

Tarotkortens budskap (9 of Fire)
Du behöver frigöra din inre energi och sprida din kunskap och visdom till andra. Men skynda långsamt, en ny väg i livet kan uppenbara sig, nya insikter är på ingång.

Orakelkortens budskap (Thunder Drum)
Stå upp för dig själv och andra. Följ livets rytm, nu är det dags att välja vad som är viktigt i ditt liv och följa din passion. Välj med hjärtat och nya vägar kommer att öppna sig i livet.

Änglarnas budskap (Desirée)
Ha inte för bråttom, det finns fler valmöjligheter. Lita till din egen visdom. Genom att se dig om efter olika alternativ kommer dina framtidsutsikter att förbättras.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort
Kraftfulla kort som alla säger att det finns en tid för tanke och en tid för handling. Nu är det tid för tanke. Nya insikter och möjligheter kommer till dig om du inte har för bråttom genom livet. Ge livet tid för lite eftertänksamhet, gör sedan dina val utifrån ditt hjärta, tro på dig själv och sprid din kunskap och din visdom vidare.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *