Din sanning – Din verklighet

Vad ser du i din verklighet? Genom verkligheten bekräftar du dig själv.

Om du frågar två personer som har befunnit sig på samma plats vid en specifik händelse om vad de såg, så kommer du att få två olika svar. Vissa bitar kommer självklart svara lika, men inte allt.

Varför blir det så? Jo, det är för att vi alla har vår egen verklighet och vår egen uppfattning om sanningen.

Vad är sanningen? Sanningen är individuell och du kan själv välja i vilken sanning du vill leva. Om du tycker att livet är trist, tråkigt, fullt av problem och begränsningar, och att alla människor gäller och är negativa, så kommer du att bekräfta dig själv genom att det är vad du ser i din verklighet och då blir det din sanning.

Om du istället väljer att älska och njuta av livet som det är, se det positiva, glädjerika och att livet är fullt av möjligheter, och bara se på andra människor utifrån kärlek och glädje, ja då blir det din sanning och verkligheten blir en annan.

Med andra ord, du väljer själv vad du vill leva i för verklighet. Du väljer själv om du vill se på livet med positiva eller negativa ögon. Därav skapar du din egen verklighet.

Varför skapa sig en massa begränsningar i livet när det är fullt av möjligheter!

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *