Möjligheten eller tryggheten

Väljer du möjligheten eller tryggheten? Ser du ens när möjligheten dyker upp eller vågar du inte titta ut ur din comfort zone?

Visst är det skönt med trygghet, men ibland blir vi så bekväma i våra liv att vi inte vågar titta ut ur vår comfort zone. Livet är fullt av möjligheter, men med hjälp av våra skygglappar är det inte ens säkert av vi ser dem.

Vi väljer ofta tryggheten oavsett hur vi mår i den, vi vet ju vad vi har men vi vet inte vad vi får om vi skulle kliva utanför vår comfort zone och fånga möjligheten när den kommer.

Att göra som vi alltid har gjort, samma mönster varje dag, varje månad, varje år det är tryggt och bra.

Om du tänker ditt liv som en film, vilken genre skulle den passa in i då, komedi, action, romantik, drama, musikal…?

Är det en intressant och innehållsrik film eller är det som att se samma scener om och om igen? Skulle du rekommendera andra att titta på din film? Är det dags att skriva nytt manus? I så fall är det bara att du sätter igång, det är du som är manusförfattaren.

Det kanske är dags att kliva ur din comfort zone för en stund och välja att fånga in en möjlighet som precis seglade förbi i din tanke. Du måste våga prova för att se vart den leder dig någonstans. Vågar du?

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *