Att älska sitt arbete är guld värt

Arbete är något som tar upp stor del av våra liv, kanske är det just därför många svenska drabbas av jobbångest. Trots det så är det inte lika många som tar tag i att göra en reell förändring av sitt arbetsliv.

Längtar du till ditt arbete? Visste du att då tillhör du 25% av Sveriges arbetande befolkning. Grattis säger jag till dig!

Men det betyder samtidigt att 75% inte trivs med sitt arbete, tycker att de jobbar för mycket, tjänar för dåligt eller har för kort och för lite semester.

Trots dessa siffror är det bara 10% som aktivt söker nya arbeten och en studie visar att svenskar endast byter jobb vart 25:e år i medeltal.

Varför ser det då ut så här?

Jo, för om du är missnöjd så finns det ändå saker som påverkar dig så att du väljer att stanna i det gamla jobbet trots vantrivsel.

Det beror främst på tre saker:
1. Rädsla för det okända.
2. Dålig självkänsla, du tror inte på dig själv.
3. Du vet vad du har, men inte vad du får.

Så istället för att våga prova något nytt så stannar du och fortsätter i gamla hjulspår.

Om du känner igen dig i detta så föreslår jag att du bestämmer dig för vad du egentligen vill och planerar för att gå i den riktningen.

Släpp dina rädslor, våga tro och lita på dig själv och ge livet en chans till förändring!

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *