Bakom molnen skiner solen

Gör det bästa av din dag, ta hand om dig själv på insidan. Med ett helt inre följer ett liv med högre livskvalité.

Låter du skönheten ta plats i ditt liv? Skönheten kommer inifrån och ju vackrare en människa är på insidan ju mer skönhet utstrålar han eller hon.

Ibland förmörkas vår skönhet av dålig självkänsla. Vi förminskar oss själva i våra sinnen efter som vi inte vågar står upp för oss själva och för vem vi egentligen är.

Det leder i sin tur till att vi mår dåligt och att vi får känslomässiga sår.

På ett emotionellt sår går det inte att sätta ett plåster, det kräver mer omvårdnad än så.

Men likt ett skrapsår på knät måste även det emotionella såret rengöras för att det ska läka och bli helt och fint igen.

Det farliga med det emotionella såret är att det är svårt att upptäcka för andra människor. Eftersom det inte syns så är det också lättare att gömma undan och dölja såret, man glömmer helt bort eller ignorerar att rengöra och sköta om det.

Men precis som skrapsåret på knät kommer då det emotionella såret att bli infekterat och istället för att läka så växer det och blir större och större.

Det gäller att du själv inser att du måste du stanna upp och ta itu med ditt inre välbefinnande och mående.

Du behöver fundera över hur du ska gå till väga, kan du läka såret själv eller tillsammans med någon i din närhet? Behöver du prata och få råd av någon förtrolig vän som du har eller behöver du prata med någon helt utomstående, kanske en professionell person?

Hur du behöver göra beror på hur stort du låtit ditt inre sår bli. Men precis som skrapsåret så går även känslomässiga sår att läka.

Det är då man behöver komma ihåg att bakom molnen skiner faktiskt solen och när alla moln har skingrats så skiner solen åter på dig och skönheten kan ta plats på nytt.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *