Visdomskort v.32

Alla behöver vi vägledning ibland. Det här är vad visdomskorten säger att vi behöver ta hänsyn till och lära oss under denna veckan.

Tarotkortens budskap (World)
Låt världens visdom visa sig för dig. Det är bara du som har nyckels till ditt eget inre universum. Tiden är inne för dig att använda den inre kunskap och visdom som du besitter. Du utvecklar just nu en högre medvetenhet och klarhet, du har alla svaren inom dig. Lås upp ditt inre och låt vishetens källa strömma ur dig.

Orakelkortens budskap (Wounded healer)
Helande och livsstärkande energier flödar genom dig nu. Oavsett vad du varit med om tidigare i ditt liv så har du nu tillgång till det helande ljuset. Låt ljuset strömma genom din själ, det helar både dig och det eller de som behöver helas i din närhet.

Änglarnas budskap (Leila)
Du behöver ha lugn och ro omkring dig, du behöver ta hand om din själ. Spendera tid ensam i naturen, om så bara för en kort stund. Be naturens änglar rena din kropp och aura. Meditera gärna. Genom naturens kraft kommer dina önskningar att expandera och du fylls med ett inre lugn och ny kraft.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort
Det är tid för nya perspektiv i ditt liv. Just nu pågår en energihöjning som hjälper dig att bli medveten om dina inre kvalitéer.

Du behöver ägna mer tid åt att läka inåt och du får all kraft och hjälp för denna healing från ditt inre universum, samtidigt som det gudomliga ljuset strömmar genom dig.

För att lättare ta emot denna kraftfulla helande process som nu pågår, så kan du ta hjälp av naturens änglar. De hjälper dig att bli en helare människa med ett rikare inre.

Först när du vågar låsa upp ditt inre universum kan kraften frigöras. Nu är tiden för det inne.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *