Erkänn dig själv och dina egenskaper

Ibland är det enklare att beskriva en annan människa än att beskriva sig själv. Det är lättare att se utanför sig själv än inom sig. Det är lättare att döma och bedöma andra eftersom de finns utanför dig.

Men låt oss nu stanna upp och fokusera på bara dig. Hur skulle du beskriva dig själv? (Skriv gärna ner dina tankar så blir de tydligare för dig själv)

Beskriv dig själv utifrån hur du själv uppfattar dig och hur du själv upplever dig som människa.

Beskriv dig sen utifrån hur du tror att andra uppfattar dig, hur skulle andra beskriva dig?

Blir beskrivningarna lika eller inte? Vad beror det på, tror du? Vilken beskrivning känns bäst, vilken människa vill du vara?

Tänk på en människa som verkligen har betytt mycket för ditt liv, som har uppmuntrat, älskat och motiverat dig. En person som har gett dig känslan av inspiration och entusiasm.

Tänk sedan på en person som du har gjort allt detta för. Se dig själv när du använder dina egenskaper som inspirerar, motiverar, uppmuntrar och utvecklar andra.

Har du kvaliteter och egenskaper som du skulle vilja utveckla mer som t ex medkänsla, glädje, balans eller trygghet. Låt den eller de egenskaper som du vill utveckla växa genom att träna på just den egenskapen på en person eller situation som du väljer.

Precis som genom att springa för att få bättre kondition så kan du träna upp dina egenskaper för att bli en bättre version av dig själv.

Om du t ex känner att du behöver bli bättre på att visa din medkänsla, vem behöver du visa det för? Är det för en viss person eller för någon okänd du möter på gatan eller kanske för alla som finns omkring dig.

Oavsett vilket så är det bara du som kan erkänna dig själv och din egenskaper. Det är bara du som kan göra din egen förändring till en bättre omvärld för dig själv.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *