Centrera din energi

Hur mår du? Jo tack bra…eller? Ibland är det lätt att svara på den frågan per automatik. Och vem vill stå och lyssna på dig, att du inte mår bra eller har allehanda bekymmer? Har den tanken slagit dig någon gång? Då är du inte ensam.

Den trasiga utsidan är uppenbar, men den trasiga insidan kan vi dölja till ingen nytta.

Ibland intalar du dig kanske själv att allt är bra och så lever du på ångorna och någon form av ytflyt. Det håller en stund men inte i längden.

Här kommer en liten övning som du kan göra när du känner dig ur balans:
Centrera din energi för att hitta tillbaka till dig själv och få en bättre inre balans.

Tänk dig att du mitt i din bröstkorg har ett energicentrum, du kan föreställa dig det som en ljuspunkt. Här ska du nu samla dina energier som du har spridit runt omkring dig själv.

När du saknar en inre balans så sprider du lätt energier åt alla håll, de spretar ut ur dig överallt. Inte konstigt att du då kan känna dig trött och håglös.

Sätt dig ner en stund och ta två djupa andetag, slappna av när du andas ut och landa i nuet.

Fokusera på ljuspunkten i din bröstkorg. Tänk dig att det går som trådar från bröstkorgen. Dessa trådar är energier som spretar åt olika håll. Genom trådarna drar du nu tillbaka energin till din inre ljuspunkt.

Föreställ dig att du suger tillbaka all din förlorade energi till din inre ljuspunkt. Ljuspunkten lyser starkare och blir allt större varefter din energi återkommer till dig.

Till slut fyller ljuset hela din bröstkorg. Du känner ett större lugn , inre harmoni och balansen blir påtagligt bättre i din kropp.

Gör gärna denna övning så ofta du känner ett behov. Genom att centrera dina energier kommer du att känna dig som en helare människa.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *