Att investera i livet

Brukar du investera dina pengar? Du kanske köper fonder eller aktier, eller äger en fastighet, och du hoppas att du har investerat så att avkastningen i slutänden blir större än insatsen. Men hur är det med investeringen i dig själv, vad har du investerat i dig själv idag?

Den viktigaste investeringen du gör är den du gör i dig själv!

Precis som du investerar pengar för att få dem att växa så behöver du investera i dig själv. Ju starkare kapital du har ju mer räcker du till!

Men hur investerar man i sig själv? Ja, det är en högst individuell fråga.

Utgå ifrån vad just du behöver t ex mer tid för lugn och ro, äta nyttigare för att må bra i kroppen, motionera mera, meditera eller yoga…

För att räcka till för fler så är det viktigt att du själv har investerat så pass mycket att du orkar. En dålig investering ger dålig avkastning, så gör medvetna val och kloka investeringar som gynnar dig.

Föreställ dig att du när du vaknar får du in 86 400 kr på ditt konto. Du har pengarna bara för dagen, imorgon när du vaknar är de som blev över borta. Hur skulle du agera vid ett sånt tillfälle?

Precis så funkar tid, du får varje dag 86 400 sekunder till ditt förfogande, men du kan inte överföra dem till imorgon och skapa plustid på ditt tidskonto.

Visst hade det varit skönt med ett tidskont på plus, i alla fall de dagar som man undrar vart tiden tog vägen.

Men trots att du inte kan spara tid så kan du under dessa 86 400 sekunder göra kloka investeringar i dig själv som gör att du får ett rikare fortsatt liv.

Använd tiden väl, fyll på din energi och investera i dig själv för framtiden.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *