Visdomskort v.35

Här kommer visdomskortens budskap inför v.35.

Tarotkortens budskap (Temptation)
I vissa fall kan frestelsen bli för stor, här gäller det att ha karaktär. Oavsett vad det är som lockar dig så är inte allt guld som glimmar. Låt dig inte luras eller intalas till något som bara är en illusion. Fundera över vad som är realistiskt och låt i detta fall din visdom gå före en förförisk känsla. Risken är annars att du vaknar upp tomhänt ur det luftslott som du trodde fanns.

Orakelkortens budskap (Great Mystery)
Tvivla inte, utan lita till dig själv. Du befinner dig på exakt rätt plats i livet. Även om du inte kan se din framtid så lita på att rätt väg uppenbarar sig för dig när du tar första steget. Ett steg i taget tar dig sakta men säkert framåt. Ibland behöver saker och ting få ta sin tid. Stressa inte, du kommer att nå ditt mål när tiden är inne.

Änglarnas budskap (Raye)
Genom motion och fysisk rörelse kommer dina drömmar, önskningar och avsikter att förverkligas. Din energi och livskraft kommer att öka, nya kreativa idéer kommer till dig och du får kraft och hjälp med att komma igång med nya planer eller att avsluta gamla.

Genom att stilla ditt sinne med hjälp av yoga eller meditation så kommer du även att kunna stärka din intuitiva sida och bli mer mottaglig för universums visdom.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Ta hand om både din kropp och din själ. Både fysisk aktivitet och yoga kommer att hjälpa dig framåt i ditt liv. Se upp så du inte faller offer för osanna frestelser, någon försöker kanske föra dig bakom ljuset.

Lita på din egen inre insikt och visdom. Fortsätt på den väg som du redan har startat, slutför det du påbörjat. Men stressa inte, låt allt få ta den tid det behöver, därigenom får du det bästa resultatet.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *