Låt dina begränsningar upphöra att existera

Långt inne i ditt hjärta bor kärleken. Kärleken föds ur glädjen i ditt liv. Det fina med kärleken är att den aldrig kan ta slut, den har inga begränsningar. Så ju mer kärlek du kan ge, ju mer kärlek kommer du att få.

Begränsningar är något som du som människa själva skapar. Genom att tro att det finns begränsningar så skapar du dem rent mentalt i ditt sinne.

Genom att sätta upp begränsningar så skapar du hinder för dig själv. Ju fler hinder du skapar i ditt sinne ju sämre mår du.

När du sedan undrar varför du mår så dåligt, så börjar du söka svaren utanför dig själv. Många gånger försöker man då fylla sin tomma själ med helt fel saker. Du kanske shoppar, spelar eller konsumerar mat, piller eller alkohol.

Du letar och söker någon eller något att skylla din olycka och ditt dåliga mående på. När du hela tiden bara behövde se inåt och jobba med dig själv. Först när du inser att svaren finns på insidan så kan du välja bort de distraherande yttre faktorerna.

Du kanske lurar dig själv att tro att du fyller ditt liv med glädje, för det finns glädjefyllda substitut som är en illusion vilket egot matar oss med. Om inte kärleken föds ur din lycka, så är det ingen äkta glädjekälla. Vilket gör att illusionen leder dig till ett destruktivt beteende.

Så frågan är: Vad kan du välja bort i ditt liv som inte tillför dig något? Det kanske till och med begränsar dig.

Genom att välja bort ger du också plats för något nytt i ditt liv.

Vad är det som ger dig äkta glädje i ditt liv? Fyll ditt liv med den glädjen och låt kärleken i ditt hjärta växa.

Fyll hela ditt väsen med det kärleksfulla ljuset.

När du ser på världen ur ett kärleksfullt perspektiv kommer dina egna begränsningar och hinder i livet att bli allt färre.

Fokusera med glädje och kärlek på dina mål i livet. Med ett kärleksfullt sinne är allt möjligt och dina begränsningar upphör att existera.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *