Leva eller överleva?

Lever du eller överlever du bara det liv som du besitter? Känner du livslust och glädje eller har du fastnat i gamla tankemönster som håller dig kvar i det förgångna? Är det kanske dags att städa ur livet och göra dig av med sånt du inte längre behöver…

Vad är livet om det bara består av överlevnad? Livet ska fyllas av livslust och glädje! Stärk din livslust genom att göra det du tycker om.

När du agerar under tvång minskar din livslust och du jobbar bara för din överlevnad.

Vad är värt att offra i ditt liv för att samtidigt fyll ditt liv med ny livslust?

Allt är en process och processer tar tid, men utan nya val i livet sker ingen förändring och processen står still.

Gör dig av med allt gammalt som du inte behöver, men som slukar din energi. Det kan vara allt från saker, människor, minnen och värderingar.

Att fastna i en tankeloop och bara älta om samma saker hela tiden finner ingen lösning. Det bryter ner dig mentalt och med tiden även fysiskt.

Att städa ur det gamla och onödiga kan dock göras först när du själv bestämt dig. Du måste veta i dig själv att du är färdig med det förgångna. Först då börjar du leva, det hjälper dig att känna dig både frisk och stark med en ny livslust inför framtiden.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *