Balansera kroppens energier

Umgås du med energitjuvar, personer med obalans i sina egna energier, som snyltar på sin omgivning? Dessa ska du undvika. Se till att du har balans i dina egna energier för ett piggare liv i balans.

Allting består av energier, från den minsta lilla atom till det största berget. Vi människor är inget undantag, vi är i allra högsta grad energivarelser.

Ibland är du fylld av energi och känner dig pigg och vital, och ibland är du som ett urladdat batteri och känner dig trött och håglös.

Hela vår kropp består av olika energizoner. När våra energier strömmar fritt genom dessa zoner i våra kroppar då är vi friska, alerta och mår bra. Vi har helt enkelt balans i våra kroppar.

Men om vi får blockeringar i något av dessa energifält kommer vi i obalans, då utvecklas värk, trötthet och sjukdom i våra kroppar.

Dina energizoner kan du balansera genom t ex meditation, yoga, påta i trädgården, löpning eller en promenad i skogen. Vi behöver alla olika saker för att fylla på våra energifält, välj det sätt som passar dig bäst.

Du har säkert träffat på någon människa som inte har balans i sina energier och som är i behov av kontinuerlig påfyllning. Vi brukar i dagligt tal kalla dem för energitjuvar.

De kan verkligen kännas som dammsugare av din energi och så står du kvar alldeles tom och undrar vad som hände.

Dessa energitjuvar ska du försöka undvika, de är inte bra för dig, då de sätter dina energier ur balans.

Dessa människor behöver lära sig hur de bäst fyller på sina egna energiförråd utan att tanka från andra människor.

Det handlar ofta om människor som inte har direkt kontakt med sitt inre och behöver hjälp med att hitta sig själva.

Så fyll på dina energier och håll din kropp i balans så mår du bättre, känner dig piggare och har lättare att stå emot energitjuvar som kommer i din närhet.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *