Använd dig av den dolda kraften

Idag är det nymåne, kanske inget du brukar tänka på. Nymånen är ju inget som vi ser på himlen, mer än att månen är frånvarande. Men nymånen kan påverka oss mer än vad vi tror. Idag får du lite tips av mig som du kan tänka på med dagens nymåne. Månen är som kraftfullast idag och har sedan fallande kraft de närmaste 10 dagarna, så agera inom denna tid om du önskar förändring.

Njut av denna kraftfulla helg med dagens nymåne i fokus. Nymånen i jungfruns tecken gynnar vår kreativa sida. Du kan uppleva att du får nya idéer, inspiration och träffar nya människor. Det gynnar dig inom arbetslivet, och är du egen företagare kan det kännas som ett steg framåt.

Om du är arbetslös eller känner för att byta jobb är det idé att söka den tjänst som du önskar inom de närmaste dagarna. Det kan hjälpa dig att sätta igång en process som gör att du lättare attraherar rätt människor för ditt ändamål. Du kan knyta nya kontakter eller bli hänvisad vidare till någon som kan hjälpa dig rätt.

Även hälsan kan få hjälp av denna nymåne. Om du bestämmer dig för ny kost eller träning kommer du lättare att lyckas och nå dina mål med hjälp av denna nymånes kraft.

Men viktigast av allt, försök att njuta av livet och den tid som är. Kanske stanna upp och reflektera över hur livet ser ut, för att sedan veta vart du ska. Var tacksam över det du har men fokusera på det mål du vill nå och agera i linje med. Du når inga mål utan din egen insats. Så fokusera, agera och lyckas.

Om du verkligen bestämmer dig och agerar med nymånens kraft så kommer du att se resultatet av ditt arbete när det är dags för nymånen i samma tecken, jungfrun i detta fall. Den inträffar om ca 6 månader. Lycka till !

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *