Visdomskort v.36

Här kommer budskapen från våra visdomskort inför v. 36.

Tarotkortens budskap (Temptation)
Även denna vecka vill tarotkorten förmedla att du inte ska falla för fel frestelser. Många av oss har börjat arbeta och semestern är över för den här sommaren. Det kan göra att vi på grund av saknaden av att kunna njuta av varje dag luras att falla för olika typer av frestelser.

Du kanske lockas mer av spel för att vinna miljonerna och slippa jobba, du kanske tröstäter mer i tron att det ska göra att du mår bättre eller du kanske börjar leta solresor fast att reskassan redan är tömd.

Kortet Temptation vill att du ska ha ett vaket och realistiskt engagemang i det du företar dig, låt dig inte luras in i en ekonomisk eller känslomässig fälla.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the west)
Låt höstsolen stråla över dig. Njut av naturens vackra färger och andas in den friska höstluften som sveper in över landet.

Släpp det som har varit och njut av var du befinner dig i livet just nu. Använd dina inre resurser och följ den väg som känns rätt i ditt hjärta.

Precis som vi nu byter årstid så kanske det är dags för dig att göra nödvändiga förändringar i ditt liv för att du ska må bra. Ur kaos kommer positiva förändringar. Livet måste ibland kännas turbulent för att du ska agera och hitta nya vägar.

Änglarnas budskap (Aurora)
Genom att våga, inspirerar du andra. Följ ditt hjärta och nya möjligheter kommer till dig. Du kommer att uppleva en positiv tillväxt. Släpp din oror och njut av att våga ta nya kliv i livet. Genom att vara tacksam så flyger du högre och når längre.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Våga ta nya kliv i livet. Prova en ny väg om den känns rätt i ditt hjärta. Rätt tid för förändring är nu. Du behöver inte tveka eller oroa dig, allt kommer att lösas till ditt bästa. Men ett litet varningens finger är att du på vägen inte ska falla för falska frestelser, det är inte dessa som får dig att utvecklas i livet.

Utgå från ditt hjärta men var medveten i ditt sinne över vilka val du gör. Just nu är allting möjligt!

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *