Väx med bekräftelsen

Hur ofta brukar du bekräfta någon annan? Alla vill vi bli bekräftade. Med bekräftelsen växer vi och utvecklas till starkare individer.

Ibland glömmer vi bort att tala om för de människor som vi har omkring oss hur tacksamma vi är för saker som de gör, säger eller bara att de finns där.

Bekräftelse kan handla om så många olika saker, men beröm och erkännande än något vi kan dela med oss av åt alla omkring oss.

Men hur bra är du på att ta emot beröm? I Sverige är vi många gånger styrda av den berömda jantelagen, medvetet eller omedvetet. Det gör att vi har svårt att ta till oss beröm och bekräftelse från vår omgivning.

Det är något som är viktigt att träna och bli bättre på. Ju duktigare du blir på att ta emot olika former av bekräftelse, ju starkare blir du som individ. Det leder i sin tur till att du lättare ger andra beröm, erkännande och bekräftelse, vilket hjälper fler människor att växa.

Så släpp jante, var nöjd och stolt över dig själv, var tacksam över det beröm och smicker som du får. Kom ihåg att vara stolt över dig själv och gå rakryggad genom livet. Och sist men inte minst, beröm andra i din närhet.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *