Bli vinnaren i ditt liv

Om du som genom ett trollslag kunde förändra ditt liv och få det precis som du önskar dig, hur skulle ditt liv se ut då?

Nu menar jag på riktigt! Ett liv som du kan leva under lång tid, förhoppningsvis resten av ditt liv. Det ska alltså vara ett realistiskt liv, fast ett liv som känns fantastiskt och underbart.

Vad ska ett sånt liv innehålla för att du ska må bra? Kanske kärlek, närhet, passion, stimulans i den dagliga sysselsättningen, frihet både själsligt, ekonomiskt och tidsmässigt eller kanske äventyr och resor.

Allt vad du vill ska du tänka in i hur du skulle vilja att det ska vara i ditt liv. Fundera på vad som ger dig lycka och inre tillfredsställelse i längden. Och kom ihåg att du kan aldrig hitta lyckan utanför dig själv, däremot kan du bli frestad och lurad av egot att tro att lyckan finns där ute någonstans.

Men du kan leta ett helt liv och inse att hur du än har sökt med ljus och lykta, lyft på varje sten och flera gånger trott att nu har du funnit lyckan, så har du med tiden vaknat upp och insett att du än en gång gick i samma fälla som tidigare.

Visst kan det vara kul för stunden med ytligheter, men det är inte kvantiteten utan kvaliteten som ger det avgörande välbefinnandet i livet i längden.

Nå, har du bestämt dig för hur ditt liv ska se ut?

Så vem ska ta dig till detta underbara liv som du vill leva?

Svaret är du själv. Men för att ta dig dit måste du vara helt klar i din tanke med vad du verkligen vill ha, vad du är redo att offra eller satsa för att komma dit du vill?

Det finns ingen annan än du som är ansvarig för ditt liv och det är bara du som vet vad du innerst inne vill ha. Och vet inte du, vem vet då?

Ett litet steg i taget, Rom byggdes som bekant inte över en natt.

Sätt upp ett mål eller några få som du kan fokusera mot.

Hur ska du ta dig dit? Ge inte upp, det är bara du som förlorar. Fokusera och ta det första lilla klivet när du är redo.

Du behöver inte stressa, det är ditt liv, du bestämmer själv takten, vad du ska göra, hur du ska göra och när du ska göra.

Du är din egen trisslott! Vad ska det stå när den är färdigskrapad, vinst eller nitlott?

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *