Visdomskort v.37

Här kommer visdomskortens budskap inför v. 37. Tänk och tro på dig själv!

Tarotkortens budskap (7 of Air)
Oj, nu är det mycket tankar att hålla i huvudet. Du behöver stanna upp och lyssna till dina egna tankar och vad du vill, och välja bort andras tyckande och åsikter. Du behöver inte be om bekräftelse för ditt eget tyckande och tänkande. Fokusera dina tankar och ta beslut utifrån det du själv mår bäst av.

Orakelkortens budskap (Offering)
Din uppgift är inte att offra dig för andra. Stå upp för dig själv och lita på din egen intuition. Din åsikt är lika sann och lika viktig som någon annans. Svälj inte, utan säg din egen mening och var stolt över vem du är.

Värdesätt dig själv och ditt liv, var tacksam över det du har och de som finns omkring dig. Du är viktig och har ett stort värde här på jorden.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Mikael)
Alla har vi kommit till denna jord för att lära oss själva och andra om livet. Det finns ett livssyfte för varje människa. Livet kan ibland kännas tung och motigt, men det är motgångarna som utvecklar dig och ger dig styrka i längden.

Du är aldrig ensam, änglarna finns alltid med dig. Ärkeängel Mikael finns med dig när du behöver göra förändringar i ditt liv och hjälper dig med förverkligandet av ditt gudomliga livssyfte.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
När livet rullar på kan det vara svårt att hinna med att ha koll på allt. Tankarna är både högt och lågt, därför behöver du fokusera och strukturera ditt sinne. Gör en prioriteringslista över saker du behöver göra.

Är alla tankar du har i huvudet realistiska eller har du onödiga skräptankar som bara tar plats och energi? Försök att rensa och sortera i dina tankar så att du bara får kvar de tankar som behöver din uppmärksamhet.

Tro på dig själv och värdesätt ditt liv. Med motgång följer också medgång. Om du känner dig vilse i livet så be Ärkeängel Mikael att visa dig vägen. Han finns med dig, men kan bara aktivt hjälpa dig om du ber honom om det.

Så be om hjälp så du kommer vidare i förverkligandet av ditt gudomliga livssyfte.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *