Transformation – att förändra sitt sinne

Förändring är sällan okomplicerad. Det kräver att vi lämnar något bakom oss för att gå vidare i livet. Det kan handla om strukturer, tankar, personer, arbete osv.

Många gånger går vi motvilligt in i en förändringsprocess eftersom den är energikrävande. Vi vet vad vi har men inte vad vi får. Därför är energiåtgången lägre om vi stannar kvar i det gamla, även om vi mår dåligt där vi befinner oss.

Vissa människor kan stanna allt för länge i gamla strukturer för att de är rädda för det okända. Det leder inte till någon personlig utveckling, utan snarare stagnation och en bitterhet och besvikelse över livet. Men den enda skyldiga till det är personen själv ifråga

För att få till en förändring krävs att man gör nya aktiva val i livet. Våga tänk nytt, våga ifrågasätt dina gamla tankar och synsätt, våga gå utanför din egen komfort zoon.

Tänk dig själv som en fjäril, våga transformeras och förändra ditt sinne. Att utvecklas från larv till en fullvärdig fjäril är en energikrävande process. Men resultatet blir underbart.

Tänker du vara larv hela ditt liv, när du istället skulle kunna vara en fjäril? Det är stor skillnad att krypa runt på marken och att flyga högt i skyn. Men för att få nya perspektiv krävs att du vågar transformeras och utvecklas vidare.

Tankens kraft är magisk, det är där förändringen tar sin början. Det är du som har makt över dina egna tankar, låt inte tankarna ta makten över dig. När tankarna får överta makten okontrollerat finns risk för destruktiva beteenden, det leder dig inte till att bli en högt flygande fjäril.

Du måste vara föränderlig i din tanke, fokusera på dina mål och göra aktiva handlingar för att nå den transformation som du önskar. Använd tankens kraft kreativt och förändra ditt sinne i en magisk transformation med nya perspektiv på livet.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *