Visdomskort v.42

Tarotkorten budskap (World)
Det är tydligt att tiden är inne för förändring. Du är färdig med ett kapitel i ditt liv och nu är det dags att börja skriva på nästa.

Det kan vara helt fristående ifrån det gamla, om det är större förändringar som sker i ditt liv. Men det kan också vara en fortsättning på något som du redan har påbörjat, men nu är det dags för en ny nivå.

Följ livets rytm och försök inte att jobba i motvind, det gynnar dig inte. Du måste vilja gå vidare i din utveckling nu för att komma vidare i livet.

Kortet visar ett nyckelhål, nyckeln till det låset bär du själv. Ingen annan än du kan nu ta det kliv som behövs för att komma vidare. Förändringen kommer i detta fall enbart vara positiv eftersom kortet visar att du inte kan utvecklas längre i den gamla cykeln. Använd nyckeln och gå vidare i livet.

Orakelkortens budskap (Great Mystery)
Livet är magiskt och framtiden är hemlighetsfullt dold. Ha tillit till dig själv och livets resa, och var mottaglig för de små magiska tecken som uppenbarar sig för dig på livets stig.

Universum kommunicerar med dig hela tiden, så blunda inte utan följ de gudomliga tecken du får med ett vaket sinne.

Tro och ha tillit till att universum har hört dina böner och önskningar och att allt kommer att bli till det bästa. Du kan ännu inte se framtiden men lita till att vägen kommer uppenbara sig för dig när du går framåt.

Änglarnas budskap (Vanessa)
Är du osäker på vilken väg i livet som är den rätta? Velar du fram och tillbaka i dina beslut? Ängeln Vanessa säger åt dig att fokusera på det som skapar harmoni för dig och andra. När du känner denna känslan så vet du att du är på rätt väg för ditt livssyfte.

Om du är osäker kan du alltid be änglarna om hjälp, men du måste be dem för att de ska kunna hjälpa dig.

Var inte rädd i ditt beslut, du är ständigt uppbackad och änglarna kommer hjälpa dig att hitta den rätta vägen. Många små steg framåt blir i slutänden ett jättekliv. Du behöver inte ha bråttom, allt sker i den takt som behövs och som du mår bäst av.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Du har nu kommit till ett nytt vägskäl i ditt liv. Förändringen som livet nu för med sig är av positiv art, eftersom du nu är klar med en cykel i livet som nu tar sin ände.

Ha tillit till universum och änglarna. Alla stöttar dig när du tar nästa steg på livets stig. Men kom ihåg att det bara är du som har nyckeln för att låsa upp nästa kapitel i ditt liv, annars blir du kvar i det gamla.

Du måste vilja och våga släppa en del för att göra plats för det nya som ska komma till dig. Våga släpp och gå framåt, all lycka är med dig.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *