Skapa ditt liv med tankens kraft

Idag tänkte jag skriva lite om universums lag och dess attraktionslag.

När du ser dig runt omkring verkar det kanske som att vissa människor får allt de önskar medan andra drabbas av sjukdom och olycka.

Sanningen är att universum gör ingen skillnad på rätt eller fel, rik eller fattig. Det enda som påverkar är tanken och dess kraft. Alla får det de önskar sig, vare sig det är medvetet eller omedvetet.

Om vi t ex tar en kvinna som under många år har utsatts för misshandel av sin man och så till slut lyckas hon ta sig loss och bli fri från det destruktiva förhållandet. Det går en tid och hon träffar en ny man som verkar varmhjärtad och omtänksam, men det visar sig snart vara exakt samma personlighetstyp som hon lyckades lämna.

Vad var oddsen för att hon skulle träffa samma personlighet en gång till?

Eftersom universum uppfyller alla våra önskningar, vare sig vi vill eller inte, så är det viktigt att vara medveten om sina tankar.

Attraktionslagen fungerar hela tiden, utan urskiljning. Om den misshandlade kvinnan ofta tänker att hon inte vill träffa en likadan man som tidigare, då kommer hon att göra det.

Det beror på att ordet ”inte” inte kan tolkas av universum, med andra ord har hon bett om en likadan man till.

För att universum verkligen ska förstå vad du vill ha, så måste du själv först veta vad du vill ha och fokusera på det. Tänk så mycket och så ofta du kan på det du vill ha. Föreställ dig att du redan har fått din önskan uppfylld, hur känns det, hur mår du?

Uppfyll hela dig med den positiva känslan så kommer universum att se till att du får det som du attraherar och önskar dig.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *